Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Welkom bij de Koninklijke  Bridge Club Chaver Brugge

Uitslag clubavond Actueel & kalender Clublokaal Koeketiene Lid worden Tornooi 3de donderdag Tornooien Clubkampioenen Onze geschiedenis Wat is bridge

Nieuwjaarswensen van de voorzitter

Hallo mijn beste Chaverleden

Het is voorbij, dat stresserend jaar 2021. Niet kunnen spelen in het lokaal, dan maar de BBO toer op, waar toevallig of niet verschrikkelijke verdelingen present waren. Enige durf werd meestal beloond maar ook dikwijls afgestraft. Ik denk dat er in heel wat kamers deftig luid gereageerd werd op sommige acties ondernomen door de tegenspelers, de partner of het spel. We konden ons laten gaan, we hoefden ons niet in te houden, de medespelers konden het niet horen of zien. Een heerlijke uitlaatklep.

De jojo corona maatregelen maakten het er niet eenvoudiger op. Is bridge een sport, een caféspel, een event, cultuur, moet de burgemeester ingeschakeld worden, mogen we wel van tafel wisselen, moet het mondmasker op, wat moet allemaal behandeld worden met gel, wat zegt de VBL, wat zegt de BBF? Geen mens die er nog aan uit geraakt.

We geven het niet op, ooit zullen we wel weer als vroeger kunnen spelen en leuke anekdotes ophalen uit deze virus periode.

Ik wil graag alle leden bedanken om toch te blijven spelen of de club te steunen op diverse manieren, niettegenstaande perikelen en soms ergernissen van allerlei aard. Het bestuur zal zich blijven inspannen en naar oplossingen zoeken om de Chaver bridge avonden in rust en sereniteit, in een aangename sfeer zonder misnoegen of irritatie te laten verlopen.

Ik wens jullie allemaal een vooral gezond, succesvol en liefdevol 2022.

Roos

Clubavond op donderdag om 19h00

Clubavond op donderdag
Regels en richtlijnen i.v.m. corona:
- aanvang 19h00
- aanwezig ten laatste 18h45
- vooraf aanmelden niet noodzakelijk,
- Covid Pas & mondmasker


 

Bridgelessen Toegang via trappenlift
Chaver Logo

Wil je eens een bridgeavond bij "de Chaver" meemaken, als speler of als kibitzer, dan ben je steeds welkom op onze clubavonden.

Iedere donderdag, aanvang om 19h30,
inschrijven vanaf 19u00)
in het clublokaal

of contacteer

Martien Mareel, Fazantenlaan 36, 8210 Zedelgem
050 201428 of 0484 767840
 martien.mareel@skynet.be.

Op de pagina "De Chaver" vind je alle weetjes over de club.
Het clublokaal, de vzw., de clubkampioenen, het bestuur, personalia, lid worden en adverteren in het clubblad, de weg naar de ledenlijst, de geschiedenis van de Chaver, ...


Op de pagina "Bridge" vind je een korte voorstelling van het spel, hoe en waar je het kan leren, speeltips, conventies en reglementen en interessante weetjes over Bridge.