Lidgeld, betalingen en andere milde schenkingen:

Rekeningnummer
IBAN: BE69 9731 1228 1978
BIC: ARSPBE22

van: Koninklijke Bridge Club Chaver vzw

Lidgeld 2021-2022:

Voor de leden van de Chaver, die via de Chaver de VBL-bijdrage betalen, is het lidgeld afhankelijk van de wijze waarop ze het ‘Beter Bridge Magazine' wensen te ontvangen.
https://www.bridgebeter.nl/home/ )

Betaal je lidgeld a.u.b. en tijdig door overschrijving op bovenstaande bankrekening. Dit maakt ons het leven een stuk eenvoudiger!

• € 76 VBL- en Chaver-lid
    (36€ VBL-bijdrage + 40€ Chaver-lidgeld)
    en geen ‘Beter Bridge Magazine’. - code 10 - 76 €
  • € 84 - Toeslag van 8 € (dus 76+8= 84 €)
    voor wie het "Bridge Beter Magazine" enkel digitaal wenst te ontvangen. - code 7 - 84 €
  • € 96 - Toeslag van 20 € (dus 76 + 20 = 96 €)
    voor wie het "Bridge Beter Magazine" op papier in zijn/haar brievenbus wenst te ontvangen. - code 1 - 96 €
  • € 5 - Studenten-spelers in dagonderwijs betalen enkel een VBL-bijdrage van € 5, inclusief "Bridge Beter Magazine" digitaal
  • € 40 - Chaver lidgeld en VBL-bijdrage  via een andere aangesloten club - code 9
  • € 21 - Cursisten met digitaal abonnement op "Bridge Beter Magazine".  Cursisten betalen enkel de VBL bijdrage. Het 2de jaar is gratis.
  • IEDEREEN die in de club speelt is verplicht de VBL-bijdrage te betalen, individueel of in een club naar keuze.

Voor een advertentie in het clubblad "Koeketiene":

Contacteer Roos,  rose.micholt@telenet.be

Tarief: